Selecteer een pagina

let’s get in touch

Wil je een afspraak maken of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op en stuur een persoonlijk bericht via onderstaand contactformulier. Of bel met telefoonnummer: 06-236 52 333.

LOOPBAANCOACHING, TRAINING & ONTWIKKELING VOOR BEDRIJVEN

Ben je benieuwd naar wat ik als loopbaancoach, trainer en cultuurbouwer voor je organisatie kan betekenen? Graag ga ik met je in gesprek om te bespreken wat de behoeften zijn van je bedrijf en welke rol ik hierin kan spelen. Neem contact op via: annelies@annelieswerkt.nl

Bereikbaarheid

Het coaching, training en organisatieontwikkel bureau van Annelies Hulsebosch bevindt zich in Noordwijkerhout en is centraal gelegen in de Randstad. Annelies Hulsebosch geeft loopbaancoaching, trainingen, teamdagen en workshops aan zowel particulieren als bedrijven in onder meer de Bollenstreek (Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Lisse, Sassenheim en Hillegom), regio Zuid-Holland (Leiden, Den Haag, Rotterdam) en regio Noord-Holland (Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Hoofddorp en omgeving Amsterdam).

Luisteren met je ogen, je mond, je oren, je buik, je hart.

Annelies Hulsebosch

Cicero 22
2211 ZS Noordwijkerhout
06 236 523 33
annelies@annelieswerkt.nl annelies@buroanna.nl

Annelies Hulsebosch maakt deel uit van www.buroanna.nl.

Volg mij op     

Luisteren met je oren, je ogen, je mond, je buik en je hart. 

Annelies Hulsebosch

Cicero 22
2211 ZS Noordwijkerhout
06 236 523 33
annelies@annelieswerkt.nl & annelies@buroanna.nl

Annelies Hulsebosch maakt deel uit van www.buroanna.nl.     

Volg mij op