Selecteer een pagina

Vanuit eigen ervaring

 

Visolie is een goede bron van de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Het belangrijkste vetzuur tijdens zwangerschap en borstvoeding is DHA. Dit vetzuur is nodig voor de opbouw van de hersenen, die voor een groot gedeelte uit DHA bestaan. Tijdens de zwangerschap en borstvoeding wordt geadviseerd visolie te gebruiken dat een hoge dosis DHA bevat. Ik spreek niet alleen vanuit kennis maar heb dit ook letterlijk zelf ervaren. 

Waarom?

Ben jij momenteel zwanger of willen jullie graag zwanger worden?  Belangrijk is dat je naast o.a. foliumzuur voldoende omega 3 – vetzuren, vitamine D en K binnen krijgt. Dit heeft namelijk voordelen voor je gezondheid en voor je (toekomstige) baby in je buik of je kind (eren). Visolie en de supplementen zijn een mooie product voor jezelf en de normale groei en ontwikkeling van kinderen en (pasgeboren) baby’s.

be the change

for you and your childeren

be the light

be in balance

be grounded

Ik wil graag in contact komen en gezonde keuze maken voor mijn baby, kind en mezelf!

5 + 14 =

 

 

 

 

Mijn naam is Annelies Hulsebosch en vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat deze olie echt een toevoeging is op JOUW lichaam. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn partner en ik zelfstandig zwanger konden worden en wij nu een gezonde zoon in onze armen kunnen houden. Onze dochter en zoon krijgen allebei elke dag deze visolie en vanuit onderzoek worden ze er ook nog slimmer van 😉

 

 

 

 

Vetzuren

Vetzuren zijn essentieel voor de optimale werking van alle lichaamsfuncties. Denk aan ons brein, immuunsysteem, ademhalingsstelsel en onze huid en spieren. Regelmatige en voldoende inname van omega 3 en omega 6 vetzuren is essentieel voor de hersenontwikkeling, het functioneren van het immuunsysteem en een normale bloeddrukregeling. Omega 6 zit al voldoen in onze voeding maar omega 3 daarentegen minder. Daarom is het zo belangrijk dat deze aanvulling in het dagelijks eetpatroon wordt bijgeslikt.

WAAROM?

In de laatste paar eeuwen is het eetpatroon van mensen overal ter wereld drastisch veranderd. Vandaag consumeren we meer bewerkte voedingsmiddelen, waardoor het essentiële evenwicht tussen omega 3 en 6 in onze lichamen is verstoord. Een verhoogde inname van omega 3 – vetzuren kan bijdragen aan het voorkomen van ziektes en daarbij nog belangrijker de ontwikkelingen van het kind.

Ik merk focus, vitaliteit en weet vanuit mijn hele lijf dat dit een hele mooie aanvulling is op mijn lichaam en dat gun ik iedereen!

Joyce

Voldoende omega 3 binnenkrijgen heeft extra voordelen tijdens en na je zwangerschap. De ontwikkeling van de hersenen en het netvlies van je baby wordt namelijk bevorderd als je tijdens je zwangerschap en bij het geven van borstvoeding genoeg DHA binnenkrijgt. Voor zwangere vrouwen is het daardoor extra belangrijk dat zij minimaal een keer per week extra vis eten en een hele goede visolie bij slikken.

WAT IS HET PRECIES?

Pure Arctic Oil en Pure Arctic Oil For Kids bevatten een optimale samenstelling van omega 3-en omega 9-vetzuren en dragen bij aan het verbeteren van het vetzuurevenwicht in het lichaam. Dankzij de door ons geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten zijn kinderen net zo gek op Pure Arctic Oil For Kids als dat volwassen weg zijn van deze olie.

Ik wil graag in contact komen en gezonde keuze maken voor mijn baby, kind en mezelf!

6 + 1 =