Selecteer een pagina
Annelies Werkt

Gelukkig werken

Workshop

Hoe vergroot jij jouw werkgeluk?

Dat is een vraag die ik vaak in mijn loopbaangesprekken voorbij hoor komen en die mensen zichzelf stellen. En eerlijk is eerlijk; dit houdt mij ook al mijn hele werkend leven bezig. Heel lang heb ik altijd zoveel onrust in mij gevoeld in mijn functies die ik had. Ik hoor mijn vriend nog zeggen; “Annelies ziet een bij vliegen en wil honing maken”. Met andere woorden; ik had altijd wel ideeën, een onrustig gevoel of ik wilde weer eens wat anders in mijn werkend leven. Kortom; ik was nooit tevreden of er was altijd wel iets in mijn werk.

Om echt voor jezelf te kiezen vraagt lef en een proces van bewustwording. Als het gaat om jouw WERKGELUK is focus en in beweging komen essentieel. En ik weet als geen ander hoe dat voelt en om aan de slag te gaan met dit thema en dat kun je niet alleen. Daarom bied ik deze workshop aan om jou in beweging te krijgen, als het gaat om jouw WERKGELUK!

Wil je hier meer van weten? Lees gerust deze website door!

Liefs, Annelies

In beweging

Aandacht voor werkgeluk helpt jou om jezelf te sturen in een turbulente tijd. Als je aan de slag gaat met werkgeluk voel je je gezonder en wordt je creatiever. Je bent bewust bezig met je persoonlijk leiderschap, richting bepalen en hebt daardoor minder last van stress.

Werkgeluk wordt soms gezien als vaag en zweverig. Maar dat is helemaal niet nodig. Mijn aanpak is nuchter, concreet en inspirerend. We gaan werken vanuit een stevige basis. Jij kiest voor de GELUKKIG WERKEN WORKSHOP omdat je voelt dat je echt wil veranderen in je carrière. We gaan aan de slag in een groep waardoor er meer energie ontstaat en een duidelijke beweging naar JOUW WERKGELUK.

Na deze workshop

✓  Weet jij wat de gelukkig werken piramide voor jou kan betekenen.

✓  Heb je ervaren hoe de verschillende elementen van invloed kunnen zijn op jouw werkgeluk.

✓  Kun je aan de slag met de tips om je eigen werkgeluk te vergroten.

✓  Ben jij in beweging want geluk leidt naar succes!

 

 

Gelukkig werken houdt in dat je de balans naar de positieve kant verschuift, en dat je het gevoel hebt dat je iets doet wat de moeite waard is. Maar zelfs in de gunstige omstandigheden heb je soms negatieve gevoelens nodig. Ze geven jou juist een signaal waar dingen dreigen mis te gaan.

Voor wie is de workshop?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar werkgeluk en in beweging wilt komen.

Hoe lang duurt de workshop? 

De workshop is 1 dagdeel – 3,5 uur van 09:00 uur tot 12:30 uur.

Waar word ik verwacht?

De locatie volgt nog maar het is in de buurt van Noordwijk/ Noordwijkerhout.

Wanneer start workshop?

Eind september/ begin oktober, datum volgt nog.

Investering

  1. Aan het begin van de workshop ontvangt je het gelukkig werken boek.
  2. Onbeperkt koffie en thee. 
  3. Unieke en inspirerende locatie.
  4. Een methode die sterk is en jij voor de rest van je werkend leven toe kan passen. 
  5. Je maakt kans op een gratis 1 op 1 FireUP tweekrachtspel!

Van €130 naar €99 inclusief het Gelukkig Werken boek!

10 + 12 =

Reviews

Enige twijfels die ik had ontstonden tijdens de 1e afspraak. Gelukkig hebben we die twijfels gezamenlijk nog tijdens die afspraak uit de wereld gekregen. Achteraf ben ik ontzettend blij dat we de training samen hebben afgemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat ik anders niet had gestaan waar ik nu sta. Zowel mentaal als carrière technisch.
Ik heb een beter inzicht in mezelf en mogelijkheden om te behalen wat ik voor ogen heb. Het heeft de gewenste functie waar ik al jaren tegenaan liep te hikken opgeleverd, alsmede een plan om m’n cv op te waarderen de komende tijd.
Daarnaast heb ik een idee gekregen waar ik in de toekomst naar toe wil en heb ik handvaten gekregen om dat voor elkaar te gaan krijgen.

Danny

“Annelies; ga zo door”! Je hebt hart voor je werk en bent kundig in wat je doet.

Lange tijd kon ik de juiste flow met werken niet vinden, ik struggelde al langer met mijn toekomst ideeën en durfde de stap na mijn 2 zwangerschappen niet te nemen. Werk ging me steeds meer energie kosten i.p.v. dat het energie opleverde. Dit was voor mij het signaal dat ik er echt mee aan de slag moest gaan. Via via ben ik bij Annelies terecht gekomen en heb ik ervoor gekozen om aan de slag te gaan.

Van Annelies als persoon krijg je direct energie en zin om met je toekomst aan de slag te gaan. Met haar open, sociale en eerlijke houding hebben we samen hele fijne gesprekken gehad. Middels de voorbeelden, gesprekken en opdrachten die Annelies aandraagt leer je weer zien waar je talenten liggen, waar je energie van krijgt in je werk. Hierdoor ga je inzien waar voor jou de belangrijkste focus ligt op zowel werk als privé gebied. Dit alles heeft er samen met de lichaamsbewustzijnbehandelingen voor gezorgd dat ik mijn energie weer terug heb. Een positieve focus heb op de toekomst en al meerdere goede en juiste stappen heb durven nemen.

Maaike

‘Wat moet ik in godsnaam gaan doen m.b.t. mijn carrière’?

Toen ik Annelies inschakelde was ik echt wel een beetje in zak en as. In de privé situatie had ik al tijdje een nare tijd en toen mijn werkgever mij opeens aan de kant schoof (het enige was stabiel was in mijn leven) dacht ik: ‘wat moet ik in godsnaam gaan doen m.b.t. mijn carrière’? Hoe zorg ik z.s.m. voor inkomen en werk dat ik met veel plezier doe maar waar ik ook in kan groeien!? Ik wilde graag ‘rust’ in mijzelf en in mijn leven. Mijn loopbaanvraag: Wat is mijn kracht, waar ben ik goed in en wat moet ik gaan doen?

Welk cijfer zou jij jezelf geven toen je begon bij Annelies en welk cijfer geef je jezelf nu? Ik begon met een 5.5 en eindigde met een 8 (ik voelde mij heel goed na de laatste keer) vol energie etc!

“Annelies is echt een gelukstopper. Vol energie, kracht en ze komt niet nep over ?  Ze is oprecht, eerlijk, direct en heeft toch een heel zacht karakter”

Charda van Kouwen

Projectmanager

“Be the change and start now”

Van €130 naar €99 inclusief het Gelukkig Werken boek!

10 + 9 =