Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Annelies Hulsebosch

 

Mijn naam is Annelies Hulsebosch, loopbaancoach, werkgelukdeskundige en eigenaar van Annelies Werkt in Noordwijkerhout. Ik ben een bruggenbouwer. Rebels en rustig tegelijk. Open. Ik houd van vernieuwing en met kritische vragen inspireer ik jou. Ik kleur liever buiten de lijntjes en vind het mooi om jou hierin mee te nemen, zodat je buiten jouw gewoontes gaat denken.

VAN BINNENUIT

In een tijdperk waarin alles gepland moet worden, we voortdurend in groei willen zitten, tijdsdruk ervaren en we veel vanuit onze ratio (ego) denken, kijk ik naar jouw gehele systeem; MIND – BODY – INSPIRATION. Ik help je ervaren naar wat je lijf je te zeggen en te bieden heeft. Jouw lijf is een encyclopedie en ik geloof erin dat daar je schat tot werkgeluk ligt begraven. Ik help je graag met het zoeken naar en ontdekken van die schat, zodat jij gelukkig bent in je werk. Zweverig? Helemaal niet! Het is een andere manier van kijken en ervaren. In de werkelijkheid en met beide benen op de grond.

DROOM 

In 2018 heb ik de stap gezet om te gaan doen waar ik al zo lang van droomde: anderen helpen met gelukkig worden in hun werk. Als loopbaancoach begeleid ik mensen één op één bij hun ontwikkelingsvragen omtrent hun werk. Ik werk met duidelijke doelen. Zoals: hoe ziet mijn ideale werkleven eruit? En wat zou een volgende stap kunnen zijn in die richting?

MIJN LOOPBAAN

Inmiddels coach ik meer dan tien jaar diverse mensen in diverse organisaties. Hierdoor ben ik mij in de loop der jaren steeds meer gaan verdiepen in wat mensen drijft en hoe zij gelukkig zijn of worden in hun werk. Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis omtrent MIND – BODY – INSPIRATION te vergroten. Wil je graag weten wat ik heb gedaan? Ik nodig je uit op mijn Linkedin pagina.

Voel jij je onzeker in je werk? Twijfel je of je functie wel de juiste functie voor je is? Kun je niet goed omgaan met je leidinggevende? Heb je een arbeidsconflict en kom je er zelf niet uit? Bel mij en samen gaan wij voor jouw loopbaangeluk!

“Wat moet ik gaan doen m.b.t. mijn carrière”?

Toen ik Annelies inschakelde was ik echt wel een beetje in zak en as. In mijn prive situatie had ik al een nare tijd en toen mijn werkgever mij opeens aan de kant schoof (het enige wat stabiel was) dacht ik; ‘Wat moet ik in gaan doen m.b.t. mijn carrière’? Hoe zorg ik voor inkomen en werk dat ik met veel plezier doe maar waar ik ook in kan groeien? Ik wilde graag ‘rust’ in mijzelf en in mijn leven. Mijn loopbaanvraag was dan ook: ‘Wat is mijn kernkracht, waar ben ik goed in en wat moet ik gaan doen in mijn loopbaan’?

Welk cijfer heb jij jezelf gegeven toen je begon bij Annelies en welk cijfer gaf jij jezelf toen het traject was afgesloten?

Ik begon met een 5,5 en eindigde met een cijfer 8. Na ons laatste gesprek voelde ik mij heel erg goed en zat ik vol energie!

“Annelies is echt een geluksTOPPER. Vol energie, kracht en ze komt niet nep over 🙂 Ze is oprecht, eerlijk, direct en heeft toch een zacht karakter”!

Charda van Kouwen

Projectmanager

Instagram

Cicero 22
2211 ZS Noordwijkerhout
06 236 523 33
annelies@annelieswerkt.nl

Volg mij op: