Selecteer een pagina

“Wil jij je weer energiek voelen als je op maandag naar je werk gaat?”

Ook al denk je nu misschien dat het bovenstaande niet voor jou is weggelegd. Echt: het is wel degelijk mogelijk. Ook jij kunt weer met zin naar je werk gaan. Zolang je maar iets doet wat helemaal bij je past. Maar hoe weet je nu wat dat is? Door je bewust te zijn van wie je bent, wat je kunt en wat je écht wilt. Tijdens het WerkGELUK traject gaan we hier samen naar op zoek, zodat jij straks op maandag weer fluitend naar je werk toe gaat!

MIND, BODY AND INSPIRATION 

JOUW WERKGELUK

Voor mij is loopbaancoaching meer dan alleen het voeren van gesprekken. Om echt tot de kern te komen van de persoon die je bent en weer balans te vinden tussen lichaam en geest, richt ik mij tijdens het werkGELUK programma dan ook op je hele systeem, namelijk: Mind, Body en Inspiration:

Gehoord willen worden, is menselijk – JOUW MIND – Ik neem echt de tijd om naar jou te luisteren. Hierdoor voel je je begrepen en ga je stappen maken richting jouw werkgeluk. In onze gesprekken stimuleer ik je bewuste en onbewuste ontwikkeling, waardoor je open gaat staan voor jouw balans, werkgeluk en persoonlijke erkenning.

“Annelies luistert naar je en geeft je, als dat nodig is een ander inzicht en door middel van leuke opdrachten weer een goed beeld van wie je bent en wat je kan!”
Mandy

Er is gebleken dat gedrag vaak onbewust wordt aangestuurd. Hoe zorg je ervoor dat je hele systeem – JOUW BODY – in goede balans staat?

Vanuit levenservaring maak je op verschillende vlakken in je leven gebeurtenissen mee. Deze feitelijkheden worden een programma in jouw lijf. Je kunt het zien als een computer die een harde schijf heeft.

Om tot de kern van jouw ‘harde schijf’ te komen zet ik tijdens het programma verschillende methodes in, denk aan; adem, mindfulness, focusing, EMDR, NLP, EFT, hypnotherapie en TOM.

Deze methodes zijn voor o.a. het herstel van lichamelijke, mentale, emotionele en energetische klachten blokkades. Denk bijvoorbeeld aan; stress, onzekerheid, conflicten, koersbepaling, ontslag, futloosheid, angst, slapeloosheid, verveling, boos zijn enz.

Wil je daadwerkelijk een duurzame verandering bij jezelf? – JOUW INSPIRATION – Dan zullen alle drie de delen van het brein – de neocortex (rationeel), het zoogdieren brein (emotioneel) en het reptielen brein (instinctief) – moeten samen werken. Een echte verandering gebeurt op twee momenten in je leven: vanuit urgentie (bijvoorbeeld na een burn-out, wanneer je lijf aangeeft dat het nu echt anders moet) of vanuit je echte inspiration (innerlijke drive). Samen gaan we op zoek naar dit laatste! Je gaat ontdekken waar je passie ligt.

“Annelies heeft mij mentaal een reset gegeven, waardoor er een heleboel spanning van mij afviel. Dit resulteerde direct in een positievere houding op het werk en betere gesprekken met collega’s.”
Danny

In het WerkGELUK traject laat ik jouw lichaam en geest samenkomen, zodat jij weer nieuwe energie ervaart en vanuit balans tot jouw kernkracht komt!

Voor wie

Het werkGELUK programma is erop gericht om jou meer inzicht te geven in je ambitie, innerlijke drive, balans en duidelijk te maken waar je passie ligt als het gaat om jouw loopbaanGELUK. Vanuit zelfvertrouwen kom jij in de doe-modus!

Wat kun je verwachten?

Wil jij je ontwikkelen of sterker verbinden aan wat jou positieve energie geeft in jezelf en je werk? Als we gaan starten met JOUW werkGELUK traject hebben wij eerst een kennismakingsgesprek en naar aanleiding daarvan maak ik een werkgelukplan. Verder bestaat het traject uit ongeveer drie tot zes afspraken van 1,5 uur per gesprek. Door middel van gerichte gesprekken, lichaamswerk en het inzetten van passende oefeningen, advies omtrent keuzes, CV, motivatiebrief, Social Media (LinkedIn enz.) bereik je een inspirerende en duurzame verandering bij jezelf.

Wil je meer informatie en jouw loopbaanvraag bespreken? Neem gerust contact op!

Na dit traject

  • Krijg je inzicht je in je doelen.
  • Ontdek je wie je bent in je werk.
  • Kom je erachter wat je kernkrachten en drijfveren zijn.
  • Bespreken we een nieuwe invulling van je loopbaan/ carriere.
  • Gaan we aan het werk met de gelukkig werken piramide.
  • Krijg je inzicht in hoe je in contact staat met je lijf.
  • Werken we aan het herstel van blokkades (lichaamsbewustzijnsbehandelingen).
  • Kun je ook een nieuwe koers gaan uitstippelen in je huidige werk (jobcarving)
  • Heb je weer energie om dat te gaan doen wat je graag wilt doen.
  • Werk jij vanuit balans, herkenning en persoonlijk leiderschap.

Na afloop van het traject houden we de eerste 3-6 maanden contact. Mochten er vragen zijn of punten die je wilt overleggen, weet dat je altijd welkom bent om contact op te nemen.

 

Review

 

 

“Wat mij ook heel erg bij is gebleven is het Tweekracht spel,

dat heeft mij het gevoel gegeven dat bepaalde dingen samenvielen en alles op zijn plek terecht kwam”.

 

Cindy
www.doorkindercoaching.nl

Meer weten?

Wil je meer informatie over het WerkGELUK programma? Of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via onderstaande knop. Ik help je graag verder om jouw loopbaanvraag te bespreken!

Ondek wie je bent in je werk.

Cicero 22
2211 ZS Noordwijkerhout
06 236 523 33
annelies@annelieswerkt.nl

Volg mij op 

Ondek wie je bent in je werk.

Cicero 22
2211 ZS Noordwijkerhout
06 236 523 33
annelies@annelieswerkt.nl

Volg mij op